20 juni, 2024

Är det du som är min nya knullkompis?

Är det du som är min nya knullkompis?

Har länge hängt här och faktiskt träffat en man ett tag härifrån, eller snarare under ett halvår, men när det visade sig bara vara lögner han kom med och han inte kunde vara helt ärlig med att han hade flickvän samt barn på väg! Man kan väl tycka att ärligheten varar längst och det är något man berättar innan, så att båda är med på samma noter och man vet vad man ger sig in ifrån början! Men nog om det.

Jag söker nu en ny knullkompis. Du ska vara frisk, ren och fräsch, gärna lite äldre men inte över 45 år, jag är själv 24 år. Svarar ej på meddelanden om du är äldre än så. Jag tänder på långa och lite större män. Gärna åldersskillnad, men inom rimliga gränser. Vi hörs väl? Puss och kram

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *