14 augusti, 2022

Fista en rakad härlig fitta

Pulla och kanske tom fista en rakad härlig fitta. Fet el smal, ung eller gammal. Allt funkar bara du e ren o har ph i balans. Sen att jag föredrar hängbröst och öppna gapande fittor med prolapsade väggar och en rejäl klitta att slicka på.. det e ju bara en drömbild. Hör av dig om du vill bli slickad å smekt av en oskuld va gäller tjejsex. E inte ute efter trekant m man. Enbart fitta å boobs. Bli min 1a. Låt mig borra in ansiktet i dig. Spruta över mig om du e en squirtare. Låt mig göra allt du tycker e skönt. Gärna ikväll för jag är så sjukt kåt och sugen. Jag behöver inget tbax. Bara jag får smaka fitta å smeka en. Kram kyss å slick.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.