14 augusti, 2022

Slicka rakad fitta

Hej tjejer, ENDAST TJEJER! Inga par osv. Jag är en fräsch 21 årig rakad tjej med stor rumpa och normala bröst, jag älskar att slicka rakad fitta och att bli slickad. Har haft tjejsex förut och har inget emot att testa nått nytt.Vill ha en tjej som kan Ses, sex, dricka, telefonsex, dejta. Du bestämmer. Jag ser bra ut, kan bekräfta mig med bild via snap eller kik. Gillar extremt fina blondiner eller exotiska tjejer. Älskar stora bröst.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 comments

  1. Är så kåt just nu. Smeker klittan och drar ut på njutningen så länge det går. Vill gärna slicka fitta. Har aldrig haft sex med em tjej men vill prova 69 och tribbing. Onanerar mest till lesbisk porr. Min fitta är också rakad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.