24 mars, 2023

Avsugning av en mindre kuk

Avsugning av en mindre kuk

Jag är sugen på lite sköna orala sexlekar och söker dig med lite mindre kuk. Helst ska du vara lite undergiven i sängen, dominanta och storkukade killar går helt bort, skriv inte till mig. Det är så skönt när jag känner min näsa träffa din mage medans jag suger din kuk, se och höra din njutning när din kuk är helt inne till roten i min mun medans jag lätt kittlar och smeker dina kulor och jag sen försiktigt smyger upp ett finger i din rumpa och masserar din prostata medans jag fortsätter att skönt suga dig djupt tills du sprutar din sperma i min mun, härligt.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 comments

  1. Hej. Jag är en yngre man med en kuk som jag ofta önskar skulle vara längre.
    Jag är sexuellt oerfaren och gillar tanken på en mer erfaren kvinna som tar för sig. 🙂
    Har en fetisch för strumpbyxor och jag lockas av tanken av att kvinnan eller jag själv bär sådana under sex.

  2. Jag är en vanlig ung ung kille med en lite mindre Kuk och skulle gärna knulla dig med den och få din fitta i ansiktet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *