30 september, 2023
Analsex är hennes favoritsex

Jag söker en man som kan sätta på min anal

Jag är en villig kvinna i 30-årsåldern, jag har en rakad fitta, en slank figur och är ganska lång, runt 170 cm. Mitt hår är ljust och långt, och jag har blå ögon som lätt drar till sig uppmärksamhet. Jag bor i en liten stad i södra Sverige och jag letar efter en man som vill ha sex med mig.

Jag är ganska öppen när det kommer till sex, och jag älskar att experimentera och prova nya saker. En av mina stora fantasier är att ha anal sex med en man som vet vad han gör och är försiktig med mig. Jag har aldrig provat det förut, men jag har hört att det kan vara en fantastisk upplevelse.

När jag tänker på hur jag vill att mannen jag söker ska vara och se ut, så är det svårt att ge ett exakt svar. Jag tror att det viktigaste är att vi har en attraktion till varandra och att vi kan ha kul tillsammans. Men jag skulle nog säga att jag föredrar en man som är lite äldre än mig, kanske runt 40-50 år. Jag vill att han ska vara självsäker och erfaren, och att han ska ha en maskulin kropp.

Jag vill att vi ska ha en avslappnad och bekväm stämning när vi träffas. Jag vill att vi ska prata om våra sexuella preferenser och vad vi tycker om, så att vi båda känner oss trygga med varandra. När det kommer till analsex, vill jag att mannen ska vara försiktig och ta sin tid med mig. Jag vill känna mig bekväm och säker hela tiden. Förutom analsex, så är jag öppen för andra sexuella aktiviteter som ger oss båda njutning.

Jag är öppen för att ha ett seriöst förhållande om allting stämmer mellan oss. Men först och främst är jag intresserad av att utforska min sexualitet med en man som har samma intressen och önskemål som jag har. Om vi har en bra kemi och en stark attraktion till varandra, så tror jag att det är möjligt att vi kan ha något mer seriöst tillsammans.

Jag ser fram emot att träffa en man som kan ge mig den njutning och upplevelse jag söker. Om du är intresserad av att träffa mig och utforska din sexualitet med mig, så tveka inte att höra av dig. Vi kan utforska våra fantasier och uppleva något som vi båda kommer att minnas länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *