31 januari, 2023

Upptagen tjej söker en oerfaren kille!

Upptagen tjej söker en oerfaren kille!

Finnes här: 33 årig, upptagen tjej. Min partner är lyckligt ovetandes om att jag är här och söker efter dig. Jag är normallång, lite för mullig, brunett och grönögd. Jag har ganska stora bröst, en härlig röv och en (oftast) helrakad fitta. Till utseendet brukar jag beskrivas som söt och oskyldig. Men skenet bedrar det kan jag lova dig!

Söker efter: Killar i 18 till 25 års åldern. Du ska bo i eller åtminstone i närheten av Göteborg. Du ska helst vara oskuld eller mycket oerfaren då jag av någon anledning tänder väldigt mycket på det!

Vill hitta mitt eget lammkött att utforska sänghalmen med.

Jag använder snapchat och ger gärna ut den om du lyckas fånga mitt intresse med ditt svar!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *