20 april, 2021

En undergiven kille sökes av dominant tjej

En undergiven kille sökes av dominant tjej

25-årig Dominant tjej med stor sexuell erfarenhet söker en slav att leka med. Jag älskar att ha en undergiven kille som min personliga sexleksak, antingen en foglig liten man eller en kaxig slav som man får sätta på plats och tvinga till absolut lydnad. En ansiktsbild och att du bor relativt nära är ett krav från min sida. Ett stort plus om du även är en riktig masochist. Vi hörs min lilla sexleksak!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

One comment

  1. Hej! Undergiven kille här som alltid har drömt om att träffa en dominant tjej! Jag skulle väldigt gärna vara din slav! Skulle även säga att jag är masochist i stor mån.

    Hör av dig, så kan vi prata mer om vad vi bägge gillar. 🙂

    Mvh Jocke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *