2 december, 2022

Fittan savar på mig!

Fittan savar på migFittan savar och mina bröst värker. Kan någon man hjälpa mig. Jag är 26 år gammal och vill träffa någon kille eller man som liksom jag är singel. Jag älskar att bli ordentligt slickad och att bli knullad i mun, fitta och mellan brösten. Spruta gärna din sats över mina bröst eller i mitt ansikte. Vill att du som svarar helst är över 30 år men det är inget som helst krav. Jag lovar dig att du som svarar kommer att få sköna stunder och du kommer inte att ångra dig. Jag ser helst att vi träffas flera gånger, inga en gångs knull är av intresse. Hoppas jag lyckas locka några kåta grabbar med denna annons. Om ni är sugna ska ni ta och ringa mig nu på en gång så får vi se vad som händer. Jag är intresserad av svar från svenska killar i hela landet. Friskhet och renlighet ett krav.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 comments

  1. Hej tjejen. Först och främst,,,fan vilken fin fitta du har,,,hade varit helt underbart att få slicka den och knulla den. Ja heter föresten Jörgen och är 47 år men ser nog yngre ut enligt andra,,ja älskar att slicka fitta och gör det gärna i timmar . Är kinky som du och gillar nästan allt va det gäller sex,,,så länge båda gillar det man gör,,står inget om det ,,men får du sprut orgasmer,,,ett mycket stort plus i så fall. Har aldrig varit på date sidor förut,,så vi får se hur det går. För övrigt så är ja 180 lång väger ca 80 kg mycket gaddar även på skallen,,är lätt att umgås med och gillar sjuk humor och att skratta. Blev jävligt kåt på dig och sättet du skrivit på. hoppas på svar av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.