20 juni, 2024

Rakad blöt fitta

Rakad blöt fittaStora kukar!
Rakad blöt fitta som sitter på en läcker tjej i Kalmar söker stora kukar som kan tänka sig att komma hem till mig och knulla när vi känner för det. Alltså gärna en fast knullpartner. Jag vill ha kukar som är över 20 cm och ska vara rakade. Jag är 22 år men er ålder spelar ingen roll bara kuken är stor och väldigt uthållig och med stora sköna sprut. Skriv till mig nu och berätta om er och hur stor kuk ni har. Glöm inte att skicka med bilder! Du ska vara vän med tvål och vatten också!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 comments

  1. Har en kuk på 26cm om du är sugen 😉
    Älskar att slicka fitta, så jag hoppas du gillar det, för jag kan hålla på hur länge som!
    Maila mig om du vill ha kul! 🙂

  2. Ja fin fitta kan jag skicka om du tycker om att suga kuk ? Sprutat gärna i munnen på dig eller ansiktet eller brösten ! Maila mig gärna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *