23 maj, 2022

Ung tjej söker en knullkompis

Ung tjej söker en knullkompis

Finnes: En 21 årig tjej från Göteborg. Kanske lite oskyldig till utseendet men med en riktigt snuskig fantasi. Brunett, grönögd, lite mullig, med B-kupa, en smiskvänlig röv och helrakad fitta.  I sängen föredrar jag i regel lite hårdare tag. Älskar att bli tagen bakifrån av en kille med stor kuk, smiskad lite lätt och gärna bunden. Med rätt person tänder jag även på sådant som örfilar, stryptag och anala sexlekar. Jag älskar även att suga en stor kuk och att använda någon eller några av mina sexleksaker under akten.

Söker: Man i 20-35 års åldern. Du SKA vara bosatt i eller någonstans i närheten av Göteborg. Då jag inte bor själv så behöver du även ha ett ställe vi kan träffas på. Du får gärna gilla att ha sex på lite spännande platser! Jag tänder extra mycket på sex med långa killar, som har lite skägg, en del tattoos, med stora kukar, en massa humor och intelligens.

Jag söker inga engångsligg eller extremt spontana sexträffar. Om du lyckas fånga mitt intresse med ditt svar så byter vi bilder på kik/snapchat innan vi träffas i verkligheten.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.