2 juni, 2023

Få fittan slickad

fittan slickadKarlskrona!
Trevlig och fräsch 30-årig kvinna söker kille upp till 40 i Karlskrona-området för mysiga träffar i och kanske utanför sängen. Vill ha det skönt, älskar att njuta tillsammans med en kille. Jag älskar att suga kuk. Gillar även att få fittan slickad. Bor i Karlskrona men vill även svar från övriga Sverige. Det kan vara spännande att se vad det kan leda till. Jag hoppas i alla fall på många riktigt kåta och sköna kontakter. Hör av dig!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 comments

  1. hej,
    Du låter som en härlig mönniska som njuter av det som är skönt.
    Jag älskar att slicka. Länge, mycket och på olika sätt.. Bakifrån, du sitter på mitt ansikte, jag lägger dig på ett bord och slicka dig medan jag leksr med mina fingrar, långa slick, slicka runt, smeka dig, få dig att bygga upp en spänning, innan jag slutar och sedan fortsätter igen.. Tills spänningen exploderar i något underbart 🙂

    Hör av dig på en fika får vi se om kemin finns där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *