31 januari, 2023

Fitta eller i munnen

Fitta eller i munnenJag är en tjej som är 25 år som vill träffa någon trevlig man för sköna stunder. Jag är en kåt liten slyna som du kan göra vad som helst med. Jag vill att du är hård mot mig och att du tvingar mig att utföra en massa olika saker. Gör jag det inte får du bestraffa mig på olika vis. Jag gillar att få spö och även att du pissar på mig, kanske även att du pissar i min fitta eller i munnen. Jag är dig totalt undergiven så det är upp till dig vad du gör med mig. Nu väntar jag bara på att min Master ska ringa mig. Jag lyder minsta vink från dig.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 comments

  1. vill se ung fitta när hon pissar blir kåt av de vill även slicka hennes clitta se när det rycker i hennes kropp av orgasmer sedan få spruta

  2. Hör av dig och då får vi se om du verkligen lyder minsta vink och är lika undergiven som du skriver som att du är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *