21 maj, 2024

Fitta i ansiktet

Fitta i ansiktetMullig, mörkhårig, tatuerad, svensk, hygienisk och rakad. Ung , nyfiken tjej. Ständigt sugen. Väldigt öppensinnad när det gäller sex och gillar det rätt hårt. Söker dig man som gillar att få fitta i ansiktet. Älskar att sitta på ett ansikte och verkligen bestämma hur länge du ska få slicka mig till orgasmer. Har väldigt lätt att få orgasm och är du riktigt duktig fittslickare så kan det hända att jag får fontänorgasm. Så hoppas du älskar fittsaft som kommer rinna ner för ditt ansikte 🙂

Jag kräver att du ska bo i Södermaland och gärna ha bil så att vi kan ses snabbt och diskret hemma hos mig, eller kanske i bilen?

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 comments

  1. Hallå älskar att slicka våt fitta:) bor i Sörmland o har bil (kombi) hehe;) kan komma precis när vi känner för det! Hoppas vi hörs snart!!:) puss på valfritt ställe:)

  2. Hej kan du sätta din vackra fitta o rumpa på mitt ansikte så att ja kan slickat dej till en fontän orgasm i min mun ☺️☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *