29 juni, 2022

Kärleksfull kvinna söker en ung man

Kärleksfull kvinna söker en ung man

Hej! Jag söker en ung man som är sexuellt oerfaren, gärna oskuld som vill bli upplärd av en äldre, mogen kvinna. Jag söker efter dig som gillar sex och har en stor sexlust. Det beroende på att jag har själv en stor sexlust då jag lever helt i celibat sen många år tillbaka. Älskar att leka med en ung, härlig, vacker kropp, spelar gärna rollspel också om du är intresserad av det.

Jag är mycket bestämd och kommer att visa dig vad jag gillar, så jag hoppas du gillar det också! Jag är helt frisk, renlig, doftar alltid gott och är alltid helrakad. Jag gillar sexiga ögon så om du har ljusa ögon är det ett stort plus. Men jag vill först gärna prata lite och se dina bilder innan vi träffas. Skulle bli jätte glad om du kunde höra av dig nu och berätta lite om dig själv och vad du söker. Puss!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 comments

  1. Hej! Jag gillar din annons och tycker du låter väldigt intressant. 🙂

    Gillar verkligen att du beskriver dig som mycket bestämd. Skulle gärna spela rollspel och leka att jag är din slav…Att jag måste göra allt du vill, annars får du straffa mig!

    Vore underbart om du bara låg på mig också med dina stora tuttar på mitt bröst medan jag håller om dig, eller smeker dig över rumpan och överöser dig med komplimanger om hur underbar, snygg, sexig, vacker, söt, åtråvärd och fantastisk du är…Du kunde sova så på mig hela natten om du ville! Gärna i bara stringtrosor, som jag tycker är jättefint. Och viska lite retsamt i mitt öra att du är alldeles för bra för mig och att jag inte förtjänar dig…Det skulle göra mig jättetänd. 😉

    Hör gärna av dig så kan vi prata mer om vad vi bägge gillar!
    Mvh Jocke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.