21 maj, 2024

Knullsugen under nätterna

Knullsugen under nätterna

Någon mer än jag som är kåt nattetid. I regel vaknar jag mellan 01:30-02:00, så kåt med genomblöta trosor. Söker dig som är sugen på att komma till mig en natt, när jag ligger kåt i sängen väntande på just dig. Jag låser inte ytterdörren så du hittar själv in. Kommer fram till sängen och klär av dig naken och kryper ner till mig i sängen. Börjar slicka mig lite försiktigt. När jag är nöjd och tillfredsställd sätter jag en ögonbindel på dig och utnyttjar dig till max. Är du sugen? Läs hela min profil innan du svarar mig, du ska kunna visa ansiktsbild samt kukbild om du vill träffas. Jag har kik.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *