20 juni, 2024

Rakade fittan fick en omgång

Rakade fittan fick en omgång

Jag önskar att alla hade en sån kille som MIN underbara sambo…

Han överaskade mej idag som många ggr förr…frågade lite fint om jag inte behövde vila ryggen lite (vilket jag gör ibl)… han tyckte att det var en bra idé att jag gjorde det…

Jag lade mej tillrätta skönt i sängen alldeles naken (japp..vi har inte ens orkat klä på oss nåt idag utan smugit runt näck båda två, eller ja nästan iaf :P) han satte sej mellan mina ben och log sådär busigt som bara han kan ;)… sen började han pussa min mjuka mage.. ner mot min nyrakade fitta (som han själv rakade igår:P)… mmm kände hans mjuka läppar nudda vid mina nedre ….hur tungan letade sej in emellan… hittade min klitta.. ohhh helt underbart…han nafsade, sög och slickade på den om vartannat…åhh kan inte låta bli att trycka min fitta mot hans ansikte… han vet precis hur han ska få mej att njuta till 100%… lämnar klittan lite ibland för att slicka och nafsa i mina läppar… låta tungan glida över hålet.. lapa i sej mina safter…

Mmmm det är ju helt underbart…hans tunga är grymt skön, och han slickar gärna lääänge…när han märker att jag närmar mej min orgasm så ökar han takten.. slickar.. nafsar.. runt, på över klittan… mina händer trycker hans ansikte emot min heta fitta… känner hur orgasmen briserar.. mina ben börjar skaka… hans sköna tunga som inte slutar utan slickar mej skönt genom orgasmen… oohhh så grymt skönt…jag tappar alltid räkningen på hur många ggr jag kommer…

Han kikar upp lite mellan mina ben.. alldeles blöt och fin i hela ansiktet men med ett härligt leende…*L*…
Han torkar av sej om ansiktet lite grann och kommer upp och lägger sej bredvid mej, kysser mej och smeker min kropp… mina bröst…jag ler lite utmattat mot honom…säger tack baby.. du är helt underbar!..

Vi kysser varann…låter tungorna leka.. hans hand smyger sej ner mot mina bröst…smeker dom, klämmer lite…hans mun lämnar min för en stund då han slickar på mina styva vårtor.. suger in den mellan sina läppar… ohhhh….hans hand smeker min mage…letar sej ner mot min fitta igen..mmmm…
Våra blickar möts…han förklarar att han inte kan låta bli att smeka mej..jag bara ler mot honom….älskar hans händer överallt på min kropp.

Hans fingrar vet precis vart de ska smeka för att göra det skönt för mej…dom glider runt i allt de blöta, hittar min hårda klitta.. smeker den… rullar den mellan fingrarna…helt underbart!….Låter ett finger glida in ibland.. känner hur min fitta kramar….
Han smeker mej snabbare.. lite hårdare… viskar att han vill att jag ska komma för honom…kan inte låta bli att jucka emot hans fingrar lite..våra blickar möts…min orgasm sätter igång.. aahhh ohhh åhhhhhhhhh *stööön*….

Mmmm så skönt… man blir sådär härligt avslappnade efter en härlig orgasm… fast helst av allt vill jag ju känna hans sköna kuk i mej…men han säger Nej bejbi… vi har lite annat vi behöver göra just nu juh… vi tar de sen ikväll..
Gaaaah frustrerande… men jag vet oxå att han har rätt….

Han kliver över mej (tror jag i alla fall) men hamnar mellan mina ben.. kryper upp o kysser mej… och under tiden drar han sina kalsonger åt sidan och låter sin hårda kuk glida in i mej…
Ohhhhh jag ser lyckligt på honom… känslan är total… så jäkla skönt att känna hur han glider in…åhhh…han börjar stöta in i mej… knullar mej sakta.. vi ser på varann.. njuter…han ökar takten…jag känner hur jag närmar mej..igen..*L*…han känner givetvis hur min kropp reagerar och vet hur han skall göra för att få mej att komma…vi kysser varann… och jag stönar mot han… Mmm kom då baby säger han… bara kom.. älskar att se dej komma!…
Det går inte att stoppa… orgasmen är omedelbar…Åååhhhh….han är så jäkla skön och underbar …*överlycklig*…

Han saktar ner på takten…kysser mej…låter mej hämta andan…smeker mina bröst…ser på mej…sen drar han sej sakta ur… med samma ord som innan…Vi får fortsätta ikväll.. om du vill… vi har lite annat vi måste fixa med nu… Han drar tillbaka kallingarna över sin kuk, pussar mig på tuttarna ner över magen… den sista pussen landar på fittan… *Ler bara ler*

Vet inte hur många ggr jag kom under denna tiden…men vet att min älskade sambo inte kom en enda gång.. utan helt osjälviskt lät han bara mej njuta…
Sååå…. senare nu ikväll är det min tur att skänka min älskling njuting….

Tack baby… Love you…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *