2 december, 2022

Slickad i fitta och i min stjärt

Slickad i fittaKompisar!
Jag är en tjej som finns i Stockholm. Har nyss flyttat ner så har inte så många vänner än. Söker nu efter killar som både skulle vilja knulla mig och som kan tänka sig att hitta på något också. Mina intressen är att vara ute i naturen, teater, film, konst, musik och en massa annat. Inom sex så är jag inte så erfaren. Jag gillar att bli slickad i fitta och i min stjärt. Gillar att suga kuk och att bli knullad. Skulle vilja utveckla mitt sexliv så om du är mer erfaren så är det bara ett plus. Jag är 24 år och söker er som är mellan 25 och 35 år. Nu är det bara för er att greppa telefonen och höra av sig till mig.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.