13 juli, 2024

Oftast helrakad fitta

helrakad fittaKåt och sexig tjej söker par, gärna lite äldre. Jag vill leka med er, spela rollspel där jag kanske är den unga tjejen som ska förföra maken men även kvinnan vill vara med till slut. Jag är med på det mesta, även lite mer kinky saker. Det beror helt på vad som kåtar upp er. Jag är frisk och renlig och har oftast helrakad fitta. Har även ett trångt skönt rövhål som längtar efter manlig påhälsning eller en kvinnlig tunga som letar sig in där. Älskar dildolekar, lättare former av bondage, fräscha sexiga kläder m.m. Ej toasex eller hårdare former av S/M. Men annars är jag även pigg på att pröva nallt som jag inte har prövat tidigare. Låt oss träffas och sätta gränserna tillsammans. Hej då.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *