31 januari, 2023

Rakad och väldigt blöt

RakadUndergiven tjej!
Jag är en blond tjej på 23 år som vill träffa sköna och vältränade killar. Jag ser bra ut och gillar att träna. Min fitta är oftast rakad och väldigt blöt. Vill ni leka med den, mina bröst och med min kropp då ska ni svara. Jag är öppen för det mesta när det gäller sex så berätta vad ni gillar. Jag gillar inte bara mjuksex om man säger så. Utan gärna lite mer udda och kinky sexlekar. Jag är undergiven om det är rätt kille eller man så hör av sig. Jag måste kunna lite på personen till 100% om jag ska kunna vara totalt undergiven men det brukar man oftast känna om personkemin stämmer. Jag är frisk, ren, diskret och seriös till 100% och det är något ni också måste uppfylla. Ta och slå en signal nu och berätta lite om dig själv och vad du gillar för något. Jag hör av mig till de som låter mest intressant för mina syften. Jag lovar att vi kan komma att ha många sköna stunder framför oss. Puss och kram.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

One comment

  1. Skulle gärna slicka din fitta då det är det bästa jag vet att göra. Så härligt känna hur blöt och härlig fittorna blir när jag slickar och leker tills den får orgasm 🙂 Sen bli avsugen av en sexig brud som du ) Sen knulla dej å¨spruta där du vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *