2 december, 2022

Söker en regelbunden sexpartner i Malmö

Söker en regelbunden sexpartner i Malmö

Jag söker efter en man som bor i Malmö centrum eller åtminstone nära (så pass nära att man kan ta sig dit på cykel) en man som vill träffa mig för lite kravlös och skönt sex då och då.  Du ska vara frisk, ren och fräsch och singel eller i ett helt öppet förhållande. Och du ska vara mellan 35 och 55 år. Du ska alltid behandla kvinnor med respekt och få mig att känna mig trygg med dig. Sexet jag söker ska förutom att vara skönt även vara roligt. Men ganska så vanligt sex om man bortser från att jag vill ta lite bilder då och då som jag sen vill visa för min sambo som en extra krydda i vårt eget sexliv.

Jag är ganska kurvig, är 165 cm lång och väger ca 65 kg. Jag har några fina tatueringar och några små piercingar. Är blond med lite ostyriga lockar och hel rakad fitta mellan benen. Killar som bor längre bort än vad jag nämnt ovan och som vet med sig att dom förmodligen inte kommer att kunna ge mig det jag söker behöver inte skriva ett svar till mig.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.