2 december, 2022

Stor kuk i fittan

Stor kuk i fittanSnygg MAN med stor kuk…

Jag vill ha en Stor kuk i fittan! Ja jag är rak med vad jag söker, du är snygg, kostymklädd och har en stor kuk (minst 21) o gärna grov. Bor du i V-ås på trevlig plats så gärna träff hemma hos dig, bor du inte här så träff på ditt hotell. Vardagskväll el helger ej dagtid. Din ålder är över 35 men under 55 och du måste veta hur man hanterar en krävande och helt sanslöst underbar o kåt kvinna Telefonsamtal är en början om intresse väcks så växlar vi foto (ansiktsbild)…Det är ingen idé att du luras om storleken på din kuk för jag lovar dig att innan vi hamnar i säng (eller var vi nu hamnar) så kommer jag ta reda på att den håller måttet…. Är den för liten för mina krav kan du ju alltid testa få den längre med phallosan forte men gör det innan så den är lång nog när du kommer till mig.

vi ses…..

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

One comment

  1. De sigast at jag har extra stor kuk,da flera kvindar i Sstickholm har foto på mig naken med raka stiv kuk.Jag søker 2kvindar som gør de sam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.