21 maj, 2024

Suga kuk och slicka fitta

slicka fittaSexig Stockholmstjej!
Snygg sexig tjej i Stockholm söker par, killar, tjejer 20-50 för sköna träffar kvällstid tillsammans eller var för sig. Jag älskar att suga kuk och slicka fitta. Jag tar gärna sperman i ansikte eller i min mun. Jag gillar alla tuffa sexvarianter utom S/M och toasex. Vi kommer överens om hur vi vill ha det tillsammans. Jag hoppas på många och sköna svar. Jag är både ren, frisk och ärlig, vilket du eller ni också måste vara. Ta och ring nu för snabbare svar.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 comments

  1. Hej är visserligen bara 1 kille men går ju att ha en skön stund på 2pers också!!;) vill testa på nya saker så bara säga till om du e intresserad!:) bilder går att fixa om du vill ha det:)

  2. Hej!
    Vi är ett par på under 30 som har funderat på trekant med en extra tjej.
    Vi ser bra ut och bor i stockholm. Vi är väldigt ärliga mot varandra vad gäller sex, vi har testat en hel del, men har aldrig provat trekant.

    Kontakta oss om du e intresserad så kan vi kanske utbyta lite tankar och ideer samt initialt lite kroppsbilder så att både du och vi inte köper grisen i säcken 😉

    Var det viktiga är att du inte e otålig på att träffas, vi vill känna oss helt trygga med dig och med skälva akten innan vi ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *