13 juli, 2024

Tänjer ut min fitta totalt

Tänjer ut min fittaStor kuk

Jag vill träffa en kille med en EXTREMT STOR GROV KUK,från 23 cm å uppåt(finns ni???) Jag skulle vilja känna hur den tänjer ut min fitta totalt. Vem är jag då? Jo en gift kvinna 44 år med 3 barn som bor några mil söder om Örnsköldsvik. Jag är Välväxt väger ca 105 kg och är 168 cm har stora bröst, Detta gör jag i smyg pga att jag har länge fantiserat om detta. Jag kräver därför också säker sex, dvs kondom. jag svarar bara de som har det jag söker och ni som chansar ändå kommer att finna att ert brev inte besvaras utan hamnar i papperskorgen direkt.jag vill även ha bildbevis,och ni som skickar det och verkar intressanta får naturligtvis bilder av mej tillbaka.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *