2 december, 2022

Vill du bli min knullkompis?

Vill du bli min knullkompis?

Musen är rakad, mina ben rakade och jag har precis tagit ett bad… ja, nu är jag verkligen redo att bli belägrad; -) Eftersom jag är trött på tinder och Badoo-starlets som aldrig leder till sex, skapar jag en annons här för din bekvämlighet;) Jag är en tjej som alltid går rakt till det när det gäller saker och ting, det gäller också sann erotik??

Om vi klickar så vi kan vara jävla knullkompisar:), har ingen KK just nu, och det är alltid trevligt att ha en trevlig man som man kan ringa när man behöver det!

OBS! Vill bara att killar med skägg ska skriva svar till mig. Tänder på riktiga Karla-män, så att säga… Så du som är slätrakad, du är inte riktigt intressant för mig!!!

Skriv en detaljerad beskrivning av vad du vill göra med mig… Killar som initierar konversationen med texter som ”mmm fuck” och så vidare, jag tappar verkligen intresset direkt!!! Vill du ha svar så ska bara du som är en riktig gentleman skriva till mig <3

Om du är intressant i mina ögon så kan vi lära känna varandra över en kopp kaffe på Starbucks eller kanske Waynes? Ja, det spelar ingen roll!!!!

Jag dricker alkohol liksom de flest andra människor så vi kanske kunde åka till Systembolaget gemensamt för att köpa en flaska vin och laga lite god mat hemma eller mig? Sen avsluta kvällen med het sex?

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.