14 augusti, 2022

Vill ha en intelligent, social, snygg man som partner

Vill ha en intelligent, social, snygg man som partner

Nu börjar jag bli lite trött på att vara ensam och singel. Det är dags för mig att hitta mannen i mitt liv. Jag vet att det bara måste finnas många bra män på den här hemsidan så jag letar lite efter nålen i höstacken. Jag söker efter en man, runt 35-45 år och 180-190 lång. Du har en god social kompetens, ett stort sunt förnuft, en bra slutledningsförmåga, du är ungdomlig och aktiv.

Du ser förstås bra ut, har en ganska vältränad kropp (men hellre smal än för mycket muskler) och så tycker du naturligtvis om dig själv. Sunda värderingar är också något jag vill att du ska ha, i mina ögon är det viktigt att man respekterar olikheter. Är du den man jag söker? Vill du spendera din tid med mig framöver? Kan du svara ja på båda frågorna då ska du skriva till mig.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.