14 augusti, 2022

Är du kåt på dina små studenter?

Är du kåt på dina små studenter?

Är en ung snygg tjej med rötterna i Baltikum men har bott i Sverige i stort sett hela mitt liv. Många är de tillfällen då jag har suttit på lektioner och haft mycket förbjudna fantasier om vad jag egentligen skulle vilja att läraren där framme gjorde med mig… i föreläsningssalen smälter man in i det stora havet av studenter, och därför märks det inte hur mina blickar är klistrade vid lärarens ansikte och kropp. Är du själv lärare till yrket, och har du någonsin haft fantasier om dina elever eller studenter? Hör gärna av dig och berätta allt om dina fantasier och historier. Vem vet, kanske träffas vi också så vi får uppleva det i verkligheten?

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.