14 augusti, 2022

Ung tjej söker en knullkompis

Ung tjej söker en knullkompis

Finnes: En snart 21 årig, sexig tjej från Göteborg. Kanske lite oskyldig till utseendet men med en riktigt snuskig fantasi. Brunett, grönögd, lite mullig, D-kupa, smiskvänlig röv och en helrakad fitta. I sängen föredrar jag normalt lite hårdare tag. Jag älskar att bli tagen hårt bakifrån, lite smiskad och bunden. Med rätt person så tänder jag även enormt på örfilar, stryptag och en del anala lekar. Jag älskar även att suga en kuk till den sprutar i min mun. Sen gillar jag även att använda någon eller några av mina sexleksaker i sexakten.

Söker: En man mellan 25 och 35 år. Du måste vara bosatt i eller i närheten av Göteborg. Då jag inte bor helt ensam så behöver du även ha ett eget ställe vi kan ses på. Du får dessutom gärna gilla att ha sex på spännande och lite annorlunda platser! Jag tänder extra mycket på långa killar, med skägg, tatueringar, stora kukar, humor och intelligens.

Jag söker inga engångsligg eller extremt spontana träffar. Om du lyckas fånga mitt intresse så byter vi foto på kik eller snapchat innan vi träffas. Nej, jag ger inte ut min kik eller snap i mitt första meddelande och förmodligen inte i det andra heller. Att bara skriva ”hej” eller ”vill knulla” är inte riktigt rätt taktik för att få mig i säng, det krävs allt lite mer än så!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.