2 december, 2022

Fitta och anal

Fitta och analHär har ni mig, Klara som är 27 år gammal och studerar till lärare om dagarna. Bor i Piteå men min katt Oskar. Nu är jag på jakt efter någon kille där ute som kan tänka sig att komma hem till mig i helgen och tung knulla både min fitta och anal som är helt nyrakade? Är så jävla underbart med en kille som ger 100% service mellan benen. Bara ligga och njuta av det. Du får gärna ha lite skägg med så att det kittlas lite mer där nere när du jobbar. Efter att du slickat mig klart efter några timmar kan jag erbjuda dig en skön avsugning som tack! Ska du skriva till mig så skriv nånting vettigt med. Meddelande med ”hej jag är kåt” kastar jag i papperskorgen på en gång. Så trött på oseriösa killar.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.