24 mars, 2023

Fylla min fitta

Fylla min fittaHejsan alla söta killar!
Jag är en tjej på 20 vårar, 170cm lång, 63kg, 75D och bor i köra Göteborg, som älskar allt som gör livet värt att leva. Så som musik, vänner, festa och självklart sex 😉 Jag söker i första hand sex, en man som kan komma hem till mig i mellan åt och fylla min fitta, men även någon att prata och bara ha kul med. Tycker du det verkar intressant, skriv gärna och berätta lite om dej själv och vad du har att erbjuda 😉 gärna mer än ”hejsan läget” och ha en bild på din sida så går du före i kön om du ser intressant ut =)

Renlighet och friskhet går före allt! Är du kort gör dej inte besväret.

pussar och kramar

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *