30 september, 2023

Fittan är blöt

Fittan är blot

Är en tjej som är 21 år gammal och studerar på dagarna i Norrköping, har ett extra jobb på ett café som jag jobbar några månader i månaden hos. Har alltid varit kåt och väldigt intresserad av allt inom sex sedan några år tillbaka.

Fittan är blöt och söker därför någon kille som kan komma hem till mig och slicka upp mina safter och ge mig orgasmer. Jag har väldigt lätt för att komma vid oralsex. Du ska vara en kung på att slicka en härligt blöt rakad fitta. Du ska bo eller jobba i Norrköping och kunna komma när jag ber dig göra det. Jag vill inte ha någon förhållande utan ser dig mer som en fast KK.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 comments

  1. 24 årig kille som är bosatt i Norrköping som fastnade för din annons. Du verkar ha en fin kropp och skulle gärna vilja pröva att slicka dej och sen låta min kuk åla sej runt dej innan ja tränger in i din våta fitta och ser till att jag kommer djupt in och får dej att skrika av njutning. Hör av sej om du är sugen;) 0763914060

  2. 24 årig norrköpingsbo som älskar oralsex ( 69an skulle jag kunna ligga i en hel dag ) fitta är de mest underbara som finns. Ge mej en chans så kommer jag på stört!

  3. Kille på 27 år från Norrköping som älskar att slicka fitta och sen köra in kuken. Har rätt stor och grov med. Hör gärna av dig på 0704558652

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *