21 maj, 2024

Fittan riktigt pulserar på mig

fittan riktigt pulserarJag är kåt. Jag är så kåt att fittan riktigt pulserar på mig och jag kan känna smaken av kuk ännu på min tunga. Så sluter ögonen och låter fingrarna smeka och vandra. Finna det våta, det pulserande och tiggande djupet. Smeker, pullar och kvider. Faller ner i sängen och rullar runt. Mina händer som förför egen kropp. Smeker över brösten och magen för sen greppa runt egen hals. Hålla kontrollen medan andra handen arbetar upp en orgasm som får mig att flämta och det svarta för mina ögon.

Jag är kåt.. ensam är stark, orgasmer starkare. Makt!

One comment

  1. De var då fan att inte känna dig! Det skulle vart mumma B-)och du skulle fått kuk hur mycket som helst! Om bilden är äkta ska du slickas i brygga lilla kåt häxa! Kram och lite till ;-)Frank.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *