13 juli, 2024

Söker en man för trekant

Söker en man för trekant

Söker man!!! Hon: 163 cm lång, 53 kg ljusblond, runda höfter, delvis rakad, vacker / söt. Han 189 cm lång, 83 kg mörkblond, vältränad, rakade kulor, 18 cm utrustning, lätt bisexuell, stilig. Söker en man över 40 år, som kan bli vår stadiga sexpartner, med träffar ungefär två gånger i veckan, helst på helger (fredag-lördag). Vi har ett stort hus och möjligheter till boende.

Den vi letar efter kan vara gift (kanske kommer din fru att vara med någon gång) men du har tillräckligt med frihet för att träffa oss ensam, singel skulle vara att föredra, bild av ansikte hade varit trevligt, inte bara foto av en styv kuk. Skicka ett svar så pratar vi mer!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

One comment

  1. jag är en kåt lite äldre man som gillar slicka en kvinna till flera orgasmer i följd.Jag ärenerfaren fittslickare . söker en kvinna helst i södermaland mellan 45 till 61 år som vull bli fittslicka till orgasm flera gånger i följd mång KVINNOR TROR JU ATT DE BARA KAN FÅ ENORGASMmin erfaren het är ju att enkvinna jag var med fick 17 orgasmer i följd efter det var hon lite öm i fittan sade hon jag hoppasfåmkontakt med kvinnor oasedd ålder som vill få uppleva få flera orgasmer i följd så alla kåta kvinnor hör av er i försra hand från södermaland och stockholms trakten alla kåta kvinnor jaghar varit med kvinnor mellan 17 år till 74 år jag vill ju själv också bli sugen på kuken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *