29 november, 2023

Fittan

FittanEn underbar fantasi 😉
En idealisk situation skulle väl vara att man är i ett mörkt rum med bara några stearinljus tända för stämningens skull. Man börjar med att dricka några glas vin för att bli avspänd och lite lagom ohämmad. Jag gillar stora sängar, gärna med svarta sidenlakan. Jag skulle uppskatta lite skön ryggmassage som går över i hångel med kläderna på.

Efter ett tag så blir det alltför hett, så att man måste klä av varandra. Jag klär av killen, kysser och smeker honom, slickar och biter honom lite mjukt på halsen och vandrar neråt med tungan mot bröstet, slickar honom på magen och retar honom tills han blir tänd och het. Sedan börjar jag suga honom, först mjukt och retsamt, sedan snabbt, djupt och taktfast tills det nästan går för honom.

Jag vill helst att han ska stöna och flämta av njutning, då känner jag mig nöjd. Efter det så vill jag ha ungefär samma behandling, jag vill att han slickar mig först mjukt och retande och sedan ganska hårt tills det går för mig. Medan han slickar får han gärna smeka mig i båda hålen med fingrarna, då kommer jag fortare och får en mycket skönare orgasm. Sedan lägger jag mig på mage och njuter av att han leker länge och väl med min stjärt och fitta.

Helst ska han använda massagestavar och massor av glidmedel, men fingrar går också bra. När jag är helt tänd och het så ställer jag mig i doggystyle-position och vill att han ska ta mig först ganska mjukt i fittan. Sedan vill jag ha den analt. Först mjukt och lugnt, sedan riktigt hårt och taktfast medan jag smeker mig själv med staven eller fingrarna, tills vi båda kommer i fantastiska orgasmer.

Sedan finns det ju en massa varianter som jag även gillar(stav analt + penetrering i fittan samtidigt, bondage light, man kollar på hård porrfilm medan killen leker med mig (klart upphetsande) olika ställningar etc. etc. Jag har mycket höga krav på en eventuell sexpartner…du måste vara snygg, smart, mellan 26 och 38 år, mkt välutrustad (minst 20 cm o grov) och givetvis helt frisk…och du ska sätta min njutning i centrum och har skyddat sex. Välkommen att höra av dig om du tror att uppfyller kraven!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *