14 augusti, 2022

Kommer i min fitta

min fittaGangBang
Jag är en kåt tjej på 48 år som älskar Flera kilar på en gång! Har planerat att ha en ny gangbang 1 juli , i Stockholm! Jag gillar att killarna turas en i taget och att dom kommer i min fitta! Det är jag som ska va i centrum, så enbart heterosexuella killar! Det är jätte många trevliga killar som skriver , men jag tycker det är svårt att hitta eller veta om ni är seriösa! Skriv därför ett mail til mig , där ni berättar varför ni vill va med på GB och skicka med ett kort ( inte kukkort).

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

One comment

  1. Hejsan Baby förstår du behöver saft! Halkade in på den här sidan när jag skulla beundra ett rakat kvinno kön ;-)är väl ingen GB lirare tyvärr för dig! Din lilla kåting! God luck Hls Frank

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.