18 september, 2019

Kommer i min fitta

min fittaGangBang
Jag är en kåt tjej på 48 år som älskar Flera kilar på en gång! Har planerat att ha en ny gangbang 1 juli , i Stockholm! Jag gillar att killarna turas en i taget och att dom kommer i min fitta! Det är jag som ska va i centrum, så enbart heterosexuella killar! Det är jätte många trevliga killar som skriver , men jag tycker det är svårt at hitta eller veta om ni är seriösa! Skriv därför ett mail til mig , där ni berättar varför ni vill va med på GB och skicka med et kort ( inte kukkort)

Svar

One comment

  1. Hejsan Baby förstår du behöver saft! Halkade in på den här sidan när jag skulla beundra ett rakat kvinno kön ;-)är väl ingen GB lirare tyvärr för dig! Din lilla kåting! God luck Hls Frank

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *