8 augusti, 2022

Leker med fittan

Leker med fittanTre på hotell den 27 Mars! Två killar och en läcker lyxig kvinna, kåt och blöt så det rinner ner för benen!. Älskar sexiga, lyxiga underkläder såsom, tunna stay-ups, string och högklackat. Jag blond smart 40 år, 165 cm, 52 kg med en mycket snygg kropp. Min man 37 år 172 cm, 85 kg normalt utrustad. Jag tänder på varma kyssar i nacke och hals, som sakta glider längre ner och når mig på insidan av mitt lår. När du når min allra hetaste punkt, suger och slickar du den med fjäderlätt tunga tills det flimrar för mina ögon.

Du sociale välklädde man i åldern 30-43 år med bra utseende och en grov kuk på minst 15 cm i omkrets, svarar utförligt genom att beskriva dig själv samt vad du gillar i sexväg på ett detaljerat och sofistikerat sätt. Det viktiga för mig är att du tillsammans med min man sätter mig i centrum och eggar mig med kyssar och sköna smekningar tills jag skriker efter kuk. Då vill jag suga kuk medan den andra leker med fittan min med långsamma rytmiska rörelser.

Jag njuter och skriker- Ge mig mera!!! Efter många sköna byten kommer min man i fittan och du sprutar mig i ansiktet och på brösten. Säker sex med kondom är en självklarhet. du som svarar njuter av att jag trär en kondom på din kuk. Vi svarar dig efter nyår. Den vi väljer ut vill vi träffa över en fika på stan i Malmö. Du som svarar gör det självklart med bild genom din profil du lagt här på sidan.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.