14 augusti, 2022

Min rakade fitta

Min rakade fittaEn fantasi jag har som jag skulle vilja göra verklighet av snarast.!
Jag träffar dig någonstans. Jag sätter mig i din bil, och vi åker iväg. Det behövs inte så många ord. Du lägger din hand på mitt lår och smeker mitt ben. Du lyfter upp klänningen och smeker uppåt. Jag särar på mina ben så du ska komma åt ordentligt. Du kör upp ett finger i min våta fitta, smeker den och för fingret in och ut. Jag särar mer på mina lår, vill ha in mer… Du för in ett finger till… jag är så våt… snabbare och snabbare pullar du min våta fitta. Jag bara måste få känna din kuk i mig.. Du svänger in på en grusväg… stannar bilen och vi sätter oss där bak. Dina våta hala fasta fingrar har hela tiden bearbetat min rakade fitta..

Mina händer börjar smeka din kuk… du knäpper upp dina byxor och jag får äntligen känna din kuk i min hand. Den växer, pulserar Jag vill ha den i mig. Med ett bestämt tag om mina höfter vänder du mig om och kör med en bestämd stöt för du in den till roten i mig… jag stönar när du fyller upp mig.. Du börjar knulla mig med hårda tag… för varje stöt känns det som om du kommer längre in.. fyller mig mer… hårdare och snabbare pumpar du på i mig… det gör nästan ont.. men det e precis så jag vill bli tagen… hårt och snabbt… de sista stötarna fyller mig totalt och du kommer… och kommer…. och kommer.. Intresserad? Skriv!!!

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 comments

  1. Hej,
    Den berättelse du beskriver är exakt det som jag drömmer jag har bara väntat på att någon ska föreslå det för mej.
    Var och när kan jag hämta dej????
    Vi hörs din [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.