14 augusti, 2022

Vet att du vill knulla en undergiven söt tjej

Vet att du vill knulla en undergiven söt tjej

Är du den rätta mannen? Söker efter en man mellan 30 och 65 år, men tänder på åldersskillnaden! Så det är en stor fördel för mig om du är åtminstone 45 år, men gärna ännu äldre än så. Utseendet spelar egentligen igen större roll, men i min fantasi så är du lång, vältränad och muskulös med många fina tatueringar. Vill ha någon som kan knulla mig, eller bara att mysa med ibland, vad vi gör det bestämmer du helt och hållet.

Är mycket undergiven, men med stor sexuell erfarenhet, så vill helst ha någon som binder mig, stryper mig lite och använder sexleksaker på mig. Brutalt analsex tackar jag definitivt inte nej till, så alla mina hål är tillgängliga för din njutning. Skriv ett svar till mig om du känner dig träffad, puss! (Skriv inte bara ett meddelande där du säger att du vill att jag ska komma till dig och knulla, jag vill ha längre meddelanden jag kan läsa och njuta av under tiden jag onanerar och väntar på dig.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.