2 juni, 2023

Rakad fitta som längtar efter en tunga

Vill du slicka min fitta till orgasm? Nu var det längesedan jag blev slickad, tyvärr gillar inte min KK att just slicka. Jag skulle vilja bli ordentligt slickad, länge och väl till orgasm, en eller flera. Om du älskar att slicka fitta, hör gärna av dig till mig om du i god form, mellan 20-40 år och om du har en uthållig tunga som vill hålla på länge för att du tycker om det. Jag har en fräsch rakad fitta som längtar efter en tunga. Sex får jag så det är alltså bara oralsex jag efterfrågar. Jag öppnar dörren utan trosor och vi går direkt till sängen där du få börja leka med min kåta fitta.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 comments

    1. Din fitta ser skön ut. Var bor du ? Jag bor i Umeå men kan transportera mig över hela Sverige. Vill du ha bilder på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *