14 augusti, 2022

Tjejer med rakade fittor

Gillar du mulliga tjejer med rakade fittor? Gillar du mej på bilden? Jag söker en kille/man som vill ta hand om mig och min mjuka sköna kropp och mina stora härliga bröst. Jag har, som du kan se, formerna på de rätta ställena och känner mej väldigt sexig, älskar att klä mej porrigt. Strippar gärna och du tittar på. Är även duktig på att ge massage. Vill ha nån att träffa i höst och vinter för mycket sex, något förhållande vill jag inte ha, jag vill njuta utan krav. Jag bor i sthlm och det bör du också göra så vi kan ses ofta, du får vara max 50 år och du ska lukta gott och vara vän med tvål och vatten. Hör av dej så snackar vi vidare i mejl eller sms. Puss.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.