20 juni, 2024

Vill du slicka min fitta till jag får orgasm?

Vill du slicka min fitta till jag får orgasm?

Nu var det längesedan jag blev ordentligt slickad, tyvärr så gillar inte min knullkompis att just slicka fitta. Jag skulle vilja bli ordentligt slickad i fittan, länge och väl till orgasm, en eller helst flera. Om du är en man som älskar att slicka fitta, så hör gärna av dig till mig med ett svar om du är i god form, mellan 20 och 50 år.

Du måste dessutom ha en uthållig tunga som vill hålla på att slicka länge för att du tycker om det. Jag har en fräsch, trång, våt, rakad fitta som bara längtar efter en härlig tunga. Sex får jag så mycket jag vill ha så det är alltså bara oralsex jag efterfrågar här. När vi träffas så öppnar jag dörren utan trosor och vi går direkt till sängen där du får börja leka med min kåta fitta direkt.

Klicka här för att bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *